L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dissabte, 10 de febrer del 2018

X Gran Fons de la Valldigna el diumenge, 18 de febrerEl diumenge,  18 de febrer, se celebra a Tavernes el X Gran Fons de la Valldigna, amb eixida des del poliesportiu municipal.  El recorregut, de 15 km, transcorre en gran part per la natura i connecta els punts més emblemàtics de les tres ciutats de la vall del pla: Simat, Benifairó i la nostra ciutat.

Hi haurà suport i acompanyament durant el recorregut, avituallament líquid cada 5 km i sòlid en meta. A la zona de meta, hi haurà a més 2 vestidors habilitats on dutxar-se al acabar la prova.