L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 17 de febrer del 2018

Tavernes participa un any més en les Rutes Turístiques Entre Comarques 2018


Tavernes participa un any més en les “Rutes Turístiques Entre Comarques 2018” que enguany visitaran municipis de la Vall d'Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor-Valldigna i la Costera-Canal de Navarrés. En concret la visita a Tavernes, que es realitzarà conjuntament amb Simat, s’ha anunciat per al dia 6 de maig.

“Rutes Turístiques Entre Comarques” és un programa de visites turístiques guiades per les comarques que hem esmentat, i que enguany compta amb la participació d’un total de 66 municipis.

El programa té com a objectiu donar a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

Totes les visites que s’hi realitzaran fins el pròxim mes de juny tenen com a comú que els interessats es poden inscriure fins les 12:00h del dijous anterior a la ruta a través del formulari on line de les mancomunitats organitzadores, és a dir, de la Vall d’Albaida, de la Ribera Alta i Baixa, la Safor-Valldigna i la Costera-Canal de Navarrés. Cal dir que el programa compta amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació.

El preu per persona és de 5 euros al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi.  Totes les rutes començaran a les 10:30 hores del matí i a les 16:30 hores de vesprada des de l’Ajuntament de cada població. Cal dur calçat adequat per a caminar.

Qualsevol informació que us interesse, la podeu trobar als Punts d’Informació Turística de de les Mancomunitats participants.

Elaboració basada en el web de la Mancomunitat de la Safor