L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 10 de febrer del 2018

TAvernes ha celebrat avui el Dia de l'Arbre amb un repoblament de la Muntanya de les Creus


Organitzat per la Regidoria d'Esports i dins del marc de les activitats escolars, encara que oberta a tota la ciutadania vallera, s'ha celebrat aquest matí el "Dia de l´Árbre" amb un repoblament dels inicis del sender de pujada a les Creus, en la zona del dipòsit d'aigua potable i prop del Club de Tennis.


Malgrat que el dia havia eixit clar, el vent i fred no acompanyava a una activitat com aquesta a l'aire lliure i en la falda de la Muntanya de les Creus, però a l'hora prevista de l'eixida un nombrós grups de participants, entre majors i menuts, ja s'hi havien acostat per col·laborar en la repoblació..


Els participants, entre els quals es trobava el regidor d'esports Josep LLácer, s'han fet la tradicional foto de germanor en la plaça del poliesportiu des d'on s'han dirigit al paratge buscat enguany per plantar els plançons de pins, roures i carrasques que ha facilitat l'Ajuntament.


Les recents pluges han facilitat la tasca de cavar el terreny, que estava bastant tou,  i el treball s'ha executat sense grans dificultats, donat que, ja en el lloc, el temps ha acompanyat amb sol i pràcticament sense vent. 


Prèviament al repoblament, els participants han tingut un moments per esmorzar, quan han rebut taronges de Futas Tono i de Sala Gandia, així com aigua i ampolles de suc, obsequi de Fruites Murciano, que han estat les empreses col·laboradores en l'activitat.


L'activitat, molt ben organitzada per la regidoria d'Esports, ha comptat amb la col·laboració dels monitors de l'Escola de Jocs i Jocs extraescolars, Brigada Municipal que ha dut les ferramentes i l'aigua per a les plantes, Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil, Centre Excursionista i Agrupament Escolta la Valldigna. 

Elaboració pròpia

1 comentari:

Anònim ha dit...

La señora del PP i acompanyants habituals es veu que tenien fred i poques ganes d'acatxar el llom i plantar pins