L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de febrer del 2018

PLENARI FEBRER 2018: L'Ajuntament ret un homenatge a Amparo Morales en la seua jubilació




L’Ajuntament de Tavernes va retre un homenatge a Amparo Morales Perello, tècnica municipal i actual cap del departament del registre municipal, amb motiu de la seua jubilació.

L’alcalde Jordi Joan va recordar que durant vora 40 anys Amparo Moralles ha donat el millor de si com a empleada municipal en tots els departaments en els que ha treballat urbanisme, contractació i el actual del qual recordava “és el departament que primer atén els veïns quan acudeixen a l’Ajuntament per efectuar alguns tràmits” i també recordava el tracte sempre exquisit que ha tingut amb tots els regidors del consistori, agraint-li els anys dedicats al seu poble des del treball en  l'Ajuntament.


Les intervencions dels portaveus municipals serviren per a recordar diversos aspectes del seu tarannà com la capacitat de treball, l’atenció als veïns i veïns i el seu caràcter sempre alegre i col·laborador. Així mateix tots li desitjaren la millor sort amb aquesta nova etapa de la seua vida.

Jordi Joan en nom propi, del consistori i de la ciutat va lliurar a Amparo Morales una placa en record d’aquest homenatge municipal.

Elaboració pròpia