L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 de febrer del 2018

Els joves del programa "T'Avalem" ajuden els escolars a conéixer millor la natura i el nostre entorn.


Els joves que participen en el projecte "T’Avalem" de l'Ajuntament de Tavernes han visitat els escolars de diversos col·legis de la ciutat per tal de compartir amb els més menuts els coneixements sobre natura, l’entorn, i com cuidar els espais verds i el medi ambient. 

Una bona iniciativa i unes activitats que incideixen especialment en els alumnes de 4t de primària i que pretenen acostar els més menuts el coneixement de l’entorn i conscienciejar-los de la importància de la conservació dels espais naturals i les zones verdes.