L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 4 de febrer del 2018

“Els 260.000 euros que invertim en Mestre Sansaloni, Prado Comarcal i adjacents avalen l’esforç que fem” (L’alcalde Jordi Joan)




L’Ajuntament fa un gran esforç econòmic per a dur avant el Pla d’Inversions de la Via Pública i millorar les infraestructures viàries de la localitat. Tenim molt clares que les prioritats són escoltar la ciutadania i millorar aspectes bàsics quotidians, com per exemple els carrers i les places que trepitgem diàriament” assenyala l'alcalde Jordi Joan en una nota oficial publicada al web municipal.

En la mateix nota, s'hi destaca que actualment l'Ajuntament està invertint un total de 260.000 euros en distints projectes de condicionament d’infraestructures viàries.

L’alcalde, que  ha visitat les obres per a comprovar-ne l’estat d’execució, ha expressat durant la visita  que “les actuacions que duem a terme per a habilitar passos practicables, reparar voreres, millorar l’accessibilitat de passos i itineraris, millorar la seguretat viària en la CV-50, arreglar desperfectes en la calçada, instal·lar noves zones de joc i parcs infantils, avalen l’esforç que estem fent”.




I dins d’aquest esforç cal esmentar que el projecte més important, amb una inversió de 210.000 euros de fons propis, s'hi dedica a la reurbanització del carrer Mestre Sansaloni i adjacents, unes obres amb les quals es millorarà l’accessibilitat i s’eixamplaran voreres de l’itinerari de la zona del Prado Comarcal. 


Les obres en la zona del Prado Comarcal modificaran les voreres per a eixamplar-les en alguns casos i dotar-les de guals accessibles en els encreuaments amb pendents de quota zero, paviments tàctils i franges visuals. En concret, el projecte preveu actuar en 11 encreuaments, que facilitaran l’accés a llocs com la plaça d’Espanya, el centre sanitari, la casa de la música, el CEIP Alfàndec o la piscina d’estiu.