L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de febrer del 2018

Jordi Joan, alcalde de Tavernes: "El govern de Compromís aposta per les entitats i associacions locals".


"Tavernes és una ciutat que compta amb un teixit associatiu d’una qualitat i una varietat envejables. I això només és que un reflex d’una ciutat viva, activa, i moderna, que viu amb passió i amb inquietuds” va manifestar l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, amb motiu de la fima dels convenis 2018.

Jordi Joan remarca el convenciment del govern de Compromís de que les institucions, i en aquest cas l'Ajuntament  “han de donar suport i col·laborar en la iniciativa dels veïns, una iniciativa que és motor de la nostra cultura, comerç local, i esport. I es per això que enguany invertim més de 265.000 euros , amb un increment de la partida del 10%". També cal assenyalar que s'han inclòs 2 noves associacions al catàleg de signants de ls convenis,  la Junta Major de Setmana Santa i l’Associació de Boixeteres local.


L'alcalde es va mostrar satisfet per la firma de 38 convenis amb associacions socials, esportives i culturals local i ONG locals i assenyalava que és un reconeixement a l'important paper dinamitzador que duen a cap.

"265.500 euros  és una xifra considerable, però és una xifra que pensem va en consonància amb la gran quantitat d’iniciatives i activitats que les diferents associacions i entitats, en col·laboració amb l’Ajuntament, duen a terme en benefici de la ciutat i dels vallers" concloïa Jordi Joan.


L'acte de la firma dels convenis va tindre lloc en el saló de plenaris de l'Ajuntament i l'alcalde va estar acompanyat per regidors del govern municipal entre ells els implicats en el conveni, cas dels  regidors d'Esports, Josep Llàcer;  de Cultura, Encar Mifsud;  de Serveis Socials, Noèlia Alberola  i de Serveis Públics, Llum Sansaloni, mentre que per banda de les associacions hi assistiren els presidents, que firmaren els convenis.