L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 2 de febrer del 2018

RECORDEU: Demà hi ha canvi de sentit als carrers Mare de Desemparats, Alacant i Pintor Sorolla


 

Els carrers Mare de Desemparats, Alacant i Pintor Sorolla canvien el seu sentit de circulació a partir de demà dissabte, dia 3, tal com prèviament vam informar. Caldrà estar atents als nous senyals i, sobre tot, no circular de memòria per evitar accidents. 

Els canvis de sentit tenen com a objectiu facilitar l’accés a la zona nord i també a la sud de la població. El mapa que hem confeccionat indica el nou sentit del trànsit en aquests carrers mitjançant les fletxes.
Carrer Mare de Déu dels Desemparats: el canvi de sentit permetrà un accés més ràpid i curt als carrers Alacant, Sant Antoni i Calvari des del carrer la Barca.

Carrer Alacant: el canvi és obligat pel canvi de sentit del carrer Mare de Déu dels Desemparats. Així es dóna una eixida més directa a la carretera i part alta de la població.

Pintor Sorolla: el canvi facilitarà una eixida més directa a l’avinguda de les Germanies i ajudarà a evitar embussos de trànsit al carrer Mestre Serrano.

Elaboració pròpia