L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 18 de febrer del 2018

La Valldigna puja al podi en el “Berlin International Open Karate 2018”



L’equip de la Valldigna format per Javier Moreno Jiménez, José Luís Corts Pons i Vicent Alemany Camarena han aconseguit el tercer lloc en el campionat internacional de Kàrate 2018 de Berlin.

El Berlin International Open Karate és un campionat on es participa a nivell d’equips i on hi hagut presencia de 29 ’equips arribats de la pràctica totalitat del Món, entre ells molts europeus, amb un total de 915 esportistes.

Els equips de cada nació han estat seleccionats i en representació espanyola han acudit l’equip de la Valldigna, de Sedaví i de Moncofa. El sistema de competició ha estat eliminatòries fins arribar a la lluita pels primers llocs, on l’equip de la Valldigna ha quedat finalment el tercer.

Aquest campionat és un dels més importants que s’hi celebra a nivell internacional i assolir un dels primers llocs, com ha aconseguit l’equip de la Valldigna, representa una fita molt important. Els components de l’equip tenen previst arribar a la nostra ciutat el pròxim dimecres.

La nostra enhorabona i l’agraïment per dur ben alt el nom de la nostra comarca.