L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de febrer del 2018

Tavernes celebra demà el Dia de l'Arbre Escolar

 
Sobre uns 200 escolars de Tavernes participaran demà divendres en la celebració del Dia de l’Arbre Escolar, una activitat organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament. Així es continua la tasca iniciada en anys anteriors, de la qual podeu vore una fotografia encapçalant la notícia.
 
L'objectiu és conscienciejar els més jóvens de la importància de conservar l’entorn i de protegir la biodiversitat, pel valor paisatgístic i pel paper que tenen en la protecció contra la contaminació i l’erosió del terreny. I això es farà amb la plantació de més de 400 exemplars en la zona del Cambro afectada pels incendis forestals els darrers anys.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament compta amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i dels alumnes del Projecte T’Avalem per tal que els previstos vora 200 alumnes, de 3 centres educatius de la ciutat, planten pins, roures, arbocers i carrasques en les nostres muntanyes.

Els tècnics d’educació i medi ambient acompanyaran els escolars i proporcionaran els plantons i els ferraments. Com a novetat, en esta edició, els participants del Projecte T’Avalem assistiran els escolars en les faenes de plantació, guiant en tot moment els jóvens en l’ús de les ferramentes i les tècniques de plantació i peculiaritats de cada espècie.