L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 22 de febrer del 2018

Més fred a partir de demà i el cap de setmana


Fred. Més fred. Almenys és la predicció del temps de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que per a demà divendres avisa d'un descens de temperatures,  més baixes fins i tot que les d'avui, i  amb sensacions tèrmiques d'alguns graus sota zero. 

El temps gelat  seguirà alguns  dies més, i fins i tot serà encara més gèlid, si fem cas a la predicció.

Demà, divendres 23 de febrer, tindrem cels rasos o poc nuvolosos amb lleuger descens de temperatura i gelades a l'interior. En la costa el sol  brillarà però el termòmetre baixarà durant la nit fins als  2 graus que, a l’hora de clarejar el dia (ja en la matinada de dissabte) pot arribar per sensació tèrmica a -1ºC. A l’interior més fred, amb mínimes de -1ºC encara que més gèlides per la sensació tèrmica.

El dissabte 24 de febrer, tot serà igual, amb una pujada lleugera del mercuri, amb mínimes de 3 graus i màximes de 16. Poden créixer alguns núvols i deixar puges aïllades ben dèbils en punts del territori valencià.

El diumenge, 25 de febrer, el termòmetre es recuperarà lleugerament i marcarà entre els 5 i els 17º.