L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de febrer del 2018

PLENARI FEBRER 2018: L'Ajuntament homenatja a Eduardo Chova, fundador d'Asfaltos Chova.




L’Ajuntament de Tavernes va retre un homenatge a Eduardo Chova Ortiz, fundador de l’empresa Asfaltos Chova SA de la ciutat. Tant l’alcalde Jordi Joan com tots els portaveus dels grups municipals intervingueren per fer una semblança de l’homenatjat i reconèixer la seua aportació al teixit industrial de Tavernes així com l’aportació a la creació de llocs de treballs i riquesa en els més de 60 anys que té l’empresa, actualment dirigida pels seus fills.


Tal com es va recordar, Asfaltos Chova va nàixer en la dècada dels anys 50 del segle passat, començant amb un treball “amb caldera d’asfalt a peu d’obra” fins anar creixent arribant a crear una gran factoria a Tavernes i escampar-se a nivell internacional, on els seus productes tenen presència en 40 nacions a traves de representacions i sucursals.



L'alcalde de Tavernes en nom propi, del consistori i de la ciutat va lliurar a l'homenatjat una placa en record d'aquest homenatge.

L’empresa fundada per Eduardo Chova Ortiz és avui dia puntera a nivell mundial tant en la fabricació de productes d’aïllament asfàltic per a la construcció, com en el camp de la investigació per aconseguir cada dia material més eficients en aquest camp.


La nostra enhorabona per aquest reconeixement que l’Ajuntament li ha fet en nom de la ciutat.

Elaboració pròpia