L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 14 de maig del 2017

La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes ha guanyat un primer premi en la 41 edició del Certamen Provincial de Bandes

 

La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes ha guanyat un primer premi de la Secció Especial de la 41 edició del Certamen Provincial de Bandes, que s'ha celebrat aquesta mateixa vesprada al Palau de la Música de València ciutat. 


La societat vallera, amb un concert memorable, ha obtingut 328 punts la qual cosa li dóna dret i obté un primer premi, que es concedeix entre els 300 i els 400 punts, segons en han informat. No obstant queda superada pels 371'5 punts que ha obtingut la Unió Musical de Benaguasil, que té un primer premi i Menció d'Honor i és la guanyadora del certamen.
 

Vicent Hijarro, president de la societat, ha arreplegat el premi acompanyat de l'alcalde, Jordi Joan i del director Rafael M. Garrigós García. Cal indicar que l'Ajuntament ha sufragat tres autobusos que han eixit de la nostra ciutat i que han donat calor i ànims a la nostra societat musical.

 

La nostra banda ha oferit com a obra obligada “El miracle de la vida” de Bernardo Adam Ferrero i ha completat el programa amb l’estrena del pasdoble “Rabo i tapó” d’Omar Sala i com a obra de lliure elecció la “Simfonia núm. 1 Kaprekar” de Martínez Gallego.

La nostra enhorabona.




Nota: imatges extretes de la retransmissió en directe del concert fet per Diputació

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'enhorabona. S' ho meréixen!!!!