L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 31 de maig del 2017

Es reprenen les obres a l'encreuament del carrer la Barca i Mitja Galta





L’ajuntament ha représ l’execució del projecte “Millora de l’accessibilitat en l’encreuament del Carrer Mitja Galta- Carrer La Barca" deixant preparades les voreres del carrer que es creuen amb al carrer Verge de Desemparats. L’objectiu de l’obra és millorar l’accessibilitat, la construcció d’embornals per evitar problemes amb l’aigua de pluja i l’ampliació de les voreres del Carrer Travessera de La Mar entre La Barca i el Carrer Major.


L’execució del projecte es va iniciar temps arrere, però es va paralitzar per  ensorrar la casa cantonera del carrer Mitja Galta que amenaçava ruïna, estudiar la retirada de canonades de fibrociment que podien sorgir en obrir les rases i també perquè Iberdrola va demanar llicència per executar una millora de cablatge elèctric que passarà per la zona d’obres i es va creure que no era convenient seguir amb l’obra i després tornar a obrir les voreres recent executades.

Els tècnics van estudiar com a possible alternativa passar el cablatge d’Iberdrola per la vorera de la part de l’ombra, però finalment no es va creure convenient perquè obrir una rasa per instal·lar una nova canonada podia produir problemes afegits en el sistema de clavegueram de les cases i també afectar altres conduccions de serveis que estan enterrats davall la vorera.


La solució escollida és executar les voreres,  posar una capa de formigó d’alguns centímetres i no instal·lar encara els taulells d’acabament. Es facilita l'accés dels veïns a les cases i Iberdrola podrà obrir el formigó i instal·lar el nou cablatge elèctric. Després es remataran les voreres amb els taulells. De fet, i com es pot vore en la fotografia a continuació, les voreres del carrer Desemparats disposen de taulells i no en la part del carrer la Barca.
 
Les voreres preparades per als taulells, com en Verge de Desemparats
Aquest projecte té un pressupost sobre els 150.000 euros i es finança en part per una subvenció del Pla d’Obres i Serveis de la Diputació (PPOS) i per una altra part de fons del pressupost municipal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tindrien que senyalitzar millor la prohibició del carrer Mitja Galta.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A l'hora de cercar informació no hi ha secrets:

- Mare, com saps tant? Filla preguntant (Dita popular de Tavernes)
- Demaneu, i us donaran; cerqueu, i trobareu; truqueu, i us obriran. (Mateu 7,7)