L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dimecres, 20 de setembre del 2023

La Regidoria de Contractació destina 357.720'14 euros per asfaltatge de camins rurals

 

L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Contractació que presideix el regidor de Compromís Enrique Cuñat, licita en la PCSP la contractació de l'obra "Reparació i reasfaltat dels camins rurals Albelló, Riu Vaca, Massalari, Bidons, Garrofero, Magraner, Paella, de l'Arena, entrada general i camí de la Granata" per un valor total de 357.720'14 euros, IVA inclós.

Enrique Cuñat, de Compromís, responsable de Contractació
 

La presentació de les ofertes, segons les dades que hem obtingut de la PCSP, assenyalen que les empreses interessades podran presentar ofertes fins el pròxim dia 10 d'octubre, i l'obra tindrà un termini d'execució de 3 mesos a comptar des de l'endemà de l'acta de replanteig.

Camí de l'Arena

 

El finançament de l'obra serà de fons propis municipals, procedents com en el seu moment ací vam informar, del romanent de tresoreria del pressupost del 2022. Cal recordar que en el passat mes d'abril, i a proposta d'aleshores alcalde i responsable d'Hisenda de l'Ajuntament, Sergi Gonzàlez, de Compromís, la proposta d'aquesta inversió en camins rural del terme es va presentar al ple i va estar aprovada per unanimitat.

La relació de camins a asfaltar, tal com ací vam publicar en aquell mes d'abril, va ser decidida i programada en el seu moment per l'aleshores regidor d'Agricultura, Emili Enguix, una vegada escoltades les opinions i prioritats del Consell Agrari. 

Camí del riu Vaca

El total a asfaltar suma sobre 5 quilòmetres de camins rurals, importants per al sector agrícola, com el tram del riu Vaca paral·lel al canal en el limit amb Xeraco, o els trams del Massalari-Germanells o el camí de la Granata, però també hi ha altres que a més faciliten l'accés a zones habitades de la zona Marenys, com l'entrada de Paella, Garrofero o de Magraner, o l'accés a establiments com la residencia de majors "Jaume II el Just" en el cas de Camí de l'Arena d'accés a la Residència Jaume II