L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dijous, 14 de setembre del 2023

L'Ajuntament ofereix una programació alternativa per al dia d'avui davant una prevista millora de l'oratge a la vesprada

 

Les previsions meteorològiques són totalment inestables, i després de l'avís roig per fortes pluges AEMET ha desactivat l'alerta per aquesta vesprada, amb la qual cosa l'Ajuntament ha fet alguns canvis en la programació d'avui dijous amb l'objectiu de donar alternatives a alguns actes de la programació anunciats per avui. Els podeu consultar en el quadre de dalt.
 
Aixi les activitats previstes per al jovent es faran en la Casa de la Cultura, mentre una carpa muntada al  passeig del País Valencià podrà acollir el concert de la xaranga "Xe Quin Ampastre" a les 20 hores. Després s'ha anunciat un festa en aquesta carpa a les 23.30 hores amb els Djs Partícula, Sofian i Culebra.
 
L'Ajuntament manté l'ofrena de la Mare de Déu de Lorda amb la participació del Grup de Balls Populars de Tavernes i les disfresses infantils a partir de les 19'30 hores en la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes.