L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 10 de setembre del 2023

Tavernes va celebrar amb gran brillantor el "46é Festival de Balls Populars"

 
Anit va tindre lloc el "46é Festival de Balls Populars" que organitza el Grup de Balls de Tavernes i que va comptar amb la presència i participació del "Grupo Folclórico Solera" de la ciutat d'Alhaurín de la Torre (Màlaga), a mes de les formacions pròpies del "Grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes".
 
 


"Grupo Folclórico Solera"

 
La presència del grup malagueny a la nostra ciutat s'esdevé després que el grup valler participara el passat mes de juliol en el "Festival de Folklore Solera-Ciutat d'Alhaurín", on van participar els dos grups esmentats - malagueny i valler-  a més de l'Escola de Dansa NV d'Ucraïna.
 
 
"Grupo Folclórico Solera"
 
 
 
Grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes".
 
Un festival que enguany ha comptat amb l'al·licient de gaudir de balls diferents dels nostres, però amb semblances en els moviments en moltes ocasions, i sobre tot gaudir una vegada més dels nostres balls populars i tradicionals amb les magnífiques interpretacions del grup valler. 
 
 
Grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes".
 
I destacar també aqueixa realitat de cara al futur ( més bé ja són el present) que és l'Escola del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, els joves de la qual continuen l'aposta ferma per mantindre  la tradició popular folklòrica vallera, una tasca que no està exempta de sacrificis i temps de dedicació.