L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dilluns, 11 de setembre del 2023

El carrer Buenos Aires guanya el concurs de carrers engalanats: premis i carrers participantsEl carrer Buenos Aires amb el tema "Te'n recordes" ha estat enguany el primer premi del "Concurs dels Carrers Engalanats 2023" de les Festes del Poble, amb la qual cosa s'emporta un premí de 800 euros.

 

 

El segon premi ha estat pel tram del carrer Sant Roc entre els números de cases 270 al 236, que ha presentat al jurat una composició titulada "El bosc encantat" i una dotació de 700 euros.

 

 

 

El tercer premi ha estat pel carrer La Barca amb el tema "De pel·lícula" i 600 euros.

 


La resta de carrers que han participat reben una dotació de 200 euros  i han estat: 

- Carrer Sant Benet amb el tema "L'aigua és vida". 

  - Carrer Sant Antoni  amb el tema "El Món Disney"

  - Carrer Dolors  amb el tema "Dolors a Egipte". 

 


- Carrer Sant Roc (tram Divina Aurora i Immaculada) amb el tema "Jocs de Sant Roc".