L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dilluns, 4 de setembre del 2023

La DANA ens ha dut un fort temporal amb onades que colpejaven ahir les platges de TavernesRes de nou que no s'haja dit al llarg dels anys i anys que portem amb els problemes a les nostre platges quan tenim una DANA i amb fort temporal de Llevant. Per tant, no direm massa, i que parlen les fotografies.

 

 

 

 

 

Ahir, i especialment per la vesprada, la mar estava ben "marejada", com solem dir a Tavernes i, amb fortes ratxes de vent,  els embats de les ones es podia sentir perfectament per tot arreu. I ja se sap que quan això s'esdevé... danys en els murs de les primeres edificacions, especialment a la Goleta,  pèrdua d'arena, grans escalons, etc i etc. El "déjà vu" de tants anys. 

 

 

 

 

 

De tota manera, caldrà esperar a que la mar es calme, per poder saber i comprovar quina ha estat l'afecció en aquesta ocasió. El temporal anirà perdent força al llarg del dia d'avui, però la mar encara estarà "marejada" els primers dies de la setmana. 

I mentre aquests períodes passen, tothom a l'espera de les solucions definitives a les nostres platges....