L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 7 de setembre del 2023

La zona del llac de la platja acull la cursa d'Escoles de Ciclisme valencianes


L'Escola del Club Ciclista La Valldigna, amb la col·laboració de l’àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes, organitza aquest pròxim diumenge la tradicional carrera d’escoles valencianes, prova puntuable pel Challenge Provincial.

La  prova tindrà lloc en la zona dels campets de futbol de la Goleta i zona del llac i s'iniciarà a les 10 del matí, amb la presència anunciada de 150 participants aproximàdament.

L'organització ha preparat un circuit d’un quilòmetre de distància sobre els voltants del llac i els camps de futbol de la zona nord i la prova està dotada de trofeu per als tres primers classificats de cada categoria. 

L'organització ha preparat una barra amb servei d'esmorzar i beguda, i es posaran a la venda paperetes de rifa amb diversos regals i lots relacionats amb el món de la bicicleta.