L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 4 de setembre del 2023

La DANA ens ha deixat, tot i que l'oratge inestable continuarà fins al dijous

 

La DANA deixa d’afectar-nos tot i que aquesta matinada en alguns punts de la Valldigna encara hem tingut pluges, cas de Barx on s’ha arreplegat fins ara 9 litres o el Pla de Corrals amb 1’2 litres.  En resum, hem tingut un període de pluges “amb coneixement” i ens hem deslliurat de les grans intensitats i els danys que han causat en altres zones del territori valencià. 

Ja se sap, i sempre ho diguem, que és imprevisible saber exactament on deixa caure la DANA tota la seua força i mentre en algunes comarques plovia “a bots i barrals” això no ha passat a la Valldigna. Les quantitats arreplegades a la Valldigna són fins ara, aproximadament i durant aquests últims dies, sempre segons les dades d’AVAMET:  Sobre els 60 litres a Barx, 65 litres a Benifairó, 72 litres Simat i 66 litres a Tavernes.

AEMET ja ha alçat els seus avisos sobre el nostre territori, però la setmana comença encara amb inestabilitat i podrem tindre encara pluges, sobre tot a les comarques centrals del País Valencià. Tot i que ja estem allunyats de la influència directa de la DANA, continua el vent agregalat i arrossega humitat de la mar en la nostra zona geogràfica. Sembla ser que això durarà fins el dijous i també tindrem unes temperatures més agradables, no es preveuen superen els 30 graus però les nits encara seran més càlides del que seria normal.