L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 18 de setembre del 2023

El castell de focs artificials tancava le setmana de Festes del Poble 2023

 

El castell de focs artificials va tancar ahir la setmana de Festes Majors de Tavernes, tot i que alguns dels actes programats, com ja hem informat, se celebraran les pròximes setmanes a causa del mal oratge que hem patit al llarg de la setmana.

El castell de focs artificials va ser seguit per nombrós públic, tant de les rodalies del Passeig Colom i  prop de l’inici del camí de Gandia, com des dels alts dels edificis del casc urbà, de la terrassa d’un dels quals és des d’on estan preses les fotografies.


 

 

 

Ahir l’Ajuntament a últims moments i davant l’oratge que a eixa hora no donava seguretat de poder-s’hi celebrar, va ajornar el monòleg de Pepa Cases, que ara mateix no té data de celebració i s’avisarà oportunament. 

 

Tal com vam informar, l'Ajuntament va decidir la  suspensió de la “Pujà” que se celebrarà el pròxim dissabte, dia 23 en acabar la missa de Sant Pere de les 19’30 hores.  El motiu: a partir de les 20 hores d’ahir va començar a creuar la Valldigna una formació tempestuosa procedent de les comarques de l’interior valencianes en el seu camí cap a la mar, i va deixar durant els minuts previs a la Pujà intenses precipitacions acompanyades de fort vent i aparell elèctric, que impediren l’eixida del Santíssim Crist i formar la processó.

 

 

Una imatge de la Pujà 2022 que confiem es repetesca el dissabte

 

 

Les quantitats arreplegades foren sobre els 4 litres a Barx, 10 al Pator de Benifairó, 6 a Simat i a Tavernes al voltant d’11 litres en la Partida Nova i Ull de Bou. A la Goleta es mesuraven 10 litres amb ràfegues de vent fort.