L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dijous, 7 de setembre del 2023

Rosa Sansaloni, actual campiona d'España de Paraciclisme, participa al Campionat d'Europa


 

La ciclista de Tavernes Rosa Sansaloni disputarà aquest cap de setmana la Copa d’Europa de Paraciclisme a les ciutats de Xàtiva i València. La vallera recentment s'ha proclamat campiona d'Espanya Paralímpica en la categoria W5C, en la qual participarà i on te grans probabilitats d’aconseguir un triomf en un campionat on tindrà més competència a ser europeu.

La vallera,  que cal recordar va ser la primera dona que va batre el rècord de l'hora a Espanya, i participarà el dissabte en la prova del dissabte 9 de setembre a Xàtiva en la modalitat de ciclisme en ruta mentre el diumenge és disputarà la modalitat de contra-rellotge individual en la zona de la Marina Real de València.