L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

diumenge, 17 de setembre del 2023

La Pujà del Crist de la Sang tanca la programació oficial de les Festes del Poble 2023Tavernes tancarà avui les festes patronals amb la processó de la "Pujà" del Santíssim Crist de la Sang, patró de la ciutat, des de la parroquial de Sant Pere a l'ermita del Calvari, un acte que posa fi de manera oficial a les Festes del Poble, que se celebra de forma ininterrompuda des del 1885, tot i que després de la "Pujà" hi ha el "Monòleg de Papa Cases" i el castell de focs artificials.

 
 
 
Imatges de la "Pujà" 2022

La imatge del patró eixirà sobre les 20'30 hores de la l'església de Sant Pere per fer el recorregut habitual fins l’ermita del Calvari on romandrà fins la Baixà de l’any que ve.