L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 22 de setembre del 2023

SAV SA continua els treballs de poda i millora de les palmeres de la platja, ara en la zona del canal.

 
SAV SA, empresa concessionària del manteniment, neteja i millora dels jardins i espais verds de la ciutat i la platja, continua aquests dies els treball de neteja de branques i adequació de l'estípit de les palmeres de la platja.
 

  
L'abans i el després dels treballs
 

 Si ahir comentàvem el treball que s'havia dut a cap en la platja de la Goleta, i més en concret  en la zona enjardinada entre els carrers del Molló i metge José Pellicer, avui els treballs s'han destinat a la millora de les palmeres que hi ha situades al dos costats del canal que separa la Platja de Tavernes de la platja de la Goleta. El treball efectuat, i tal com han quedat les palmares, es pot comprovar en les fotografies que publiquem.