L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 27 de setembre del 2023

DIVENDRES DIA 29: Representació de l'obra teatral "Paradís Terrenal, un musical delirant"

 

El divendres, 29 de setembre, la Casa de la Cultura acull a partir de les  20.30 hores la representació de "Paradís Terrenal, un musical delirant", la nova creació de la companyia  Cashalada, que s'incorpora al catàleg de "Giragira Distribució", la nova plataforma de venda de la companyia vallera "Trencadís". 

Els interessats i interessades poden reservar les entrades a partir de dilluns al telèfon 636 459 548 

 

 

"Cashalada Cia" la formen Noèlia Pérez i Josep Zapater, dos artistes multidisciplinaris amb més de 20 anys de trajectòria professional. En el 2015 decideixen unir el seu talent i formen la seua pròpia companyia, recollint èxits i premis des del seu primer espectacle, “Two Ladies or not Two Ladies”, enamorant a crítica i públic durant més de 5 anys i definint una manera de fer i d'entendre la música, la interpretació i l'art. 



Guanyadors del Premi AVAV a la millor música original 2020 de l'Audiovisual Valencià per la banda sonora de la pel·lícula “Coses a Fer Abans de Morir”. Escriuen, composen les cançons i la música, a més de ser els directors musicals i intèrprets, de “Tic-Tac" i "L'Aneguet Lleig", tots dos musicals guardonats amb el Premi MAX a Millor espectacle musicals, i amb "Merlín, un Musical de Llegenda", guanyador del "Premi de Teatre Familiar" dels "Premis Broadway World". Guanyen el "premi Trogoló" a la millor versió per la cançó “Moon River”, interpretada en el seu musical "Two Ladies or not Two Ladies" i han estat els compositors i directors musicals de diferents esdeveniments i gal·les, com la gala del vint aniversari dels "Premis MAX".




Cashalada és una companyia  multidisciplinar i a més d'abastar la creació d'espectacles, composició de bandes sonores per a cinema o teatre, adaptacions de cançons o escriptura de guions, ha posat el seu saber en la creació de diferents gales o esdeveniments realitzades al País Valencià o a l'estat espanyol.