L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dilluns, 25 de setembre del 2023

Treballs de pintura i manteniment del Taller d'Ocupació en "La Llar dels Jubilats".L’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V", dependent de l'àrea de Foment que presideix el regidor Josep Llàcer, de Compromís, ha començat a actuar a l’edifici "Dolores Rojas Almel·la", on es troba la seu de la "Llar dels Jubilats", amb obres de manteniment i millora.
 
Entre les dependències que allotja l'edifici, s'estan duent a cap treballs de pintura i manteniment en la planta baixa, una actuació que serà continuada a llarg termini i els resultats i les millores aniran veient-se a mesura que avancen els treballs.