L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 5 de setembre del 2023

Retirat l'arbre tombat per la DANA en el Clot de la Font


Treballadors de l'empresa SAV, responsable de la jardineria de Tavernes, ja han procedit a retirar l'arbre que la DANA havia tomat a a l'escala d'accés del Clot de la Font. Els operaris han procedit a tallar a trossos el tronc de l'arbre i demés brancatge, i a carregar-lo amb ajut del braç de grua a un camionet i després netejar el lloc.

 

 

En una segona fase, es procedirà a reparar la paret de de l'hort de navelines que ha estat tombada en part per la caiguda de l'arbre, una despesa que correrà a càrrec de l'assegurança de responsabilitat que disposa l'Ajuntament.