L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimarts, 5 de setembre del 2023

La portaveu del PP, Eva Palomares, nomenada assessora del president de la Diputació


La regidora i cap de l'oposició de Tavernes, Eva Palomares, del PP formarà part de l'equip d'assessors del president provincial del PP, Vicent Mompó, en la Diputació de València, segons publica Valencia-Plaza.

Eva Palomares, que és la portaveu dels populars a la nostra ciutat, veu així reconegut l'èxit electoral del passat 28 de maig, quan aconseguia un total de 8 regidors i ser el partit més votat.  A l'anterior legislatura, Eva Palomares havia aconseguit 4 regidors i ara ha duplicat tot i que havia sumat com a candidats del PP els dos exregidors de Ciudadanos, els quals abandonaren el seu partit uns mesos abans de les eleccions per unir-se a la candidatura del PP, amb la qual cosa Ciudadanos no va presentar llista electoral.

L'acord assolit entre PSOE-Compromís-EU, pel qual tots tres votaren la candidata socialista, va impedir Palomares arribar a l'alcaldia. Segons Valencia-Plaza eixe fet va suposar una de les grans frustracions de la direcció provincial popular a la qual es va sumar el fet que tampoc el PP no va obtindre l'acta de diputat provincial pel districte electoral de Sueca. Amb eixes circumstàncies,  Mompó ha decidit incorporar a la vallera en el seu grup més aprop i sumar-la al grup d'assessors de la Diputació.

Segons informació de Valencia-Plaza i pròpia