L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimecres, 27 de setembre del 2023

Compromís organitza la "Festellés" per al divendres, dia 29

 

Compromís per Tavernes organitza la "Festelles 2023" oberta als afiliats i simpatitzants, als amics i amigues en general, per al pròxim dia 29, amb un sopar al restaurant del Club de Tenis. 

Compromís vol anunciar amb aquest homenatge a la figura de Vicent Andrés Estellés, el principal poeta valencià d'ençà Ausiàs March, la pròxima celebració del centenari del seu naixement que els valencians i valencianes festejarem l'any 2024.

L'acte, que vol ser també una potenciació i posada en valor de la figura del poeta, comptarà amb la lectura de versos a més d'altres sorpresos.