L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

divendres, 8 de setembre del 2023

Entrevista amb Noèlia Alberola, nova secretària local de Més Compromís

 

Reproduïm pel seu interés, l'entrevista de DiarioSerpis a la nova secretaria local de Més Compromís
 
El passat dia 1, tal com vam informar, l'assemblea local de Més Compromís de Tavernes va nomenar Noèlia Alberola com a nova Secretària Local del col·lectiu valler, amb la qual cosa agafava el Raquel Pons, qui ha ostentat el càrrec amb molts èxits i avanços durant els últims 7 anys. L'assemblea local va estar presidida per Jacinta Rubio, Secretària Comarcal de Més Compromís Safor-Valldigna i va servir per a acomiadar del càrrec a Raquel Pons amb tota la gratitud i estima del col·lectiu.
 
Noèlia Alberola té una llarga i destacada trajectòria en la política local com a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tavernes i regidora en diferents legislatures d’àrees tan importants com Serveis Socials, Igualtat, Serveis Públics, Gent Gran o Memòria Històrica, en les quals ha dut endavant grans avanços i molts projectes amb els quals ha obtingut el reconeixement públic de la ciutadania. També ha participat en la política comarcal i de País com a portaveu de Més Compromís Safor-Valldigna i sent Consellera Nacional, participant en el dia a dia i en la presa de decisions del partit. Ara, comença una nova etapa il·lusionant amb el suport de tot el col·lectiu de Més Compromís Tavernes.
 
 
 
 
· Quines emocions et va fer sentir la ratificació del seu nou càrrec?
 
Sobretot un gran orgull per representar a un col·lectiu magnífic i per agafar el relleu d’una gran companya i amiga com és Raquel. Hem compartit molts moments, moltes hores de treball per millorar Tavernes, i sé que sempre estarà al meu costat per a recolzar-me i ajudar-me en el que calga. Amb Raquel al capdavant, Més Compromís ha viscut un gran creixement, hem creat una base sòlida i això ens ha permés transformar Tavernes i implantar les polítiques clau per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. Tot el col·lectiu estarà sempre agraït a la seua incansable tasca i dedicació.
 
· Era el moment de fer un pas endavant?
 
Sí, era el moment idoni. Pense que el meu bagatge tant a l’Ajuntament com al partit m’ha aportat l’experiència i la visió política necessària per a poder liderar amb èxit aquesta nova etapa de Més Compromís. Estic molt il·lusionada i agraïda per la confiança de tot el col·lectiu. Des del primer minut el meu compromís amb la ciutadania serà inclús major, perquè crec en les polítiques de valors que cuiden i milloren la vida de les persones i, ara més que mai, és el moment de defendre els drets i avanços que hem aconseguit els darrers anys.
 
· Quins objectius es marca a curt i llarg termini?
 
L’objectiu de Més Compromís és continuar creixent. Som el partit que ha dignificat la política a Tavernes i per això hem de seguir governant per a implantar les polítiques socials que tant han beneficiat a la ciutadania. La principal prioritat és seguir el camí marcat els últims anys, transmetre el meu compromís i il·lusió a tot el col·lectiu i a la gent que s’unirà al nostre projecte i fer política útil i propera per a crear noves sinergies amb el poble.
 
· Quines creu que han de ser les polítiques que ha d’impulsar Més Compromís Tavernes?
 
Les línies principals han de ser les que hem impulsat els últims anys i les que ens han portat a ser un poble referent: el feminisme, la lluita per la igualtat real, la defensa de la llengua i els drets socials, les polítiques verdes i animalistes, l’impuls de l’agricultura i el xicotet comerç, i un llarg etcètera. Com a mi m’agrada defensar: posar sempre per davant a les persones.
 
· Quina és la característica que més et definiria?
 
En política i en la vida en general, la convicció és un motor que et dona confiança i seguretat per a seguir endavant i assolir els objectius marcats. Des de ben jove he seguit unes conviccions i idees molt clares que m’han portat a ser la dona empoderada que sóc hui en dia. I és que ser dona en política no és fàcil, de vegades penses que no és el teu lloc, a vegades et sents menyspreada davant tants homes, però amb convicció i valentia, qualsevol barrera es pot trencar. Encara queda molt camí per fer i l’hem de construir juntes i amb coratge des de dins les institucions i la política.
 
· I per últim, quin seria el seu desig per al futur?
 
El que més destacaria de Més Compromís Tavernes és el valor humà i la capacitat de treball que tenim. Per tant, el meu desig és que el col·lectiu continue creixent i que tota la gent que estime m’acompanye en el bonic repte de fer política per construir una Tavernes millor.