L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dijous, 7 de setembre del 2023

L'alumnat del Taller "Millorem Tavernes V" actuen en el Calvari amb tasques de pintura i millora de la vegetació


L’alumnat del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" ha tornat de vacances i s'ha posat tot seguit mans a la faena en un lloc emblemàtic per als vallers: el Cavlvari, més encara perquè aquest indret es converteix en un dels punts principals de les Festes del Poble, amb la processos de la "Baixà" i la "Pujà". 
 
 
 
 
Així, l’alumnat de Jardineria està donant-li una repassada a la vegetació, amb neteja i poda dels elements vegetals , mentre l’alumnat d’Obra/Pintura actua en els murs, per tal de deixar el Calvari en perfecte estast i lluïdor cara als dos grans actes populars vallers com són la "Baixà" i la "Pujà".