L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dissabte, 23 de setembre del 2023

El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" efectua obres de manteniment i millora en l'Escola de Música Mestre ArnauL’alumnat de l'especialitat d'Obra i Pintura del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V", depenent de l'àrea de Foment que presideix el regidor de Compromís, Josep Llàcer, efectua diverses obres de millora i manteniment en l’Escola de Música Mestre Arnau, tant en l’interior de l’edifici com a l’exterior, a la Plaça del Prado Comarcal.
 
 
 
 
El Taller d’Ocupació Millorem va dur a cap un any una actuació integral a l’edifici mitjançant el qual va aconseguir l'aspecte que llueix ara. Aquella remodelació va servir per a canviar per complert la imatge del centre, amb la creació d'un espai espai més modern i funcional per a l'estudi musical amb diversos treballs de pintura, obra, jardineria i renovació de la il·luminació, tant de l'escala principal, com a l'interior de les aules i la façana.
 
 
 
 
Al mateix temps, es va renovar l'aulari i es va personalitzar cada aula, dedicada a un músic o compositor celebre, amb una decoració de la porta en base al motiu de la classe i del personatge a qui va dedicada.
 
Enguany es realitzaran treballs puntuals de manteniment, encara que més endavant es contempla executar alguna actuació més a l’exterior de l’edifici per tal de continuar millorant la seua imatge.