L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 13 d’abril del 2019

Tavernes ha passat d'un deute de 27 milions a 5 milions amb el govern de Compromís



“Volen fer invisible la gestió realitzada per Compromís. Volen que s'amague  que Compromís ha rebaixat el deute de 27 milions que ells deixaren en el 2011 i ara està en 5 milions” ha manifestat l’alcalde Jordi Joan al diari Levante-EMV, en relació a les pressions del PP per evitar que eixa informació siga publicada i coneguda pels vallers.

Compromís va informar de l'estat actual del deute municipal el passat mes de març, quan presentava al consistori la proposta d'amortitzar 3'3 milions del deute bancari. Reduir el deute de 27 milions del 2011 i deixar-lo en 5 milions vol dir que Compromís  en huit anys, ha pagat el 80% del deute del PP. 

Així ho publicava també Levante-EMV



La informació que Tavernes ha passat d’un deute de 27 milions a l’actual de 5 milions no agrada al PP, ni que s’explique, ni que els vallers i valleres s’assabenten de les xifres. Però es va tractar en el plenari de març,  és pública, i va ser difosa àmpliament per la premsa i radio comarcal així com per les xarxes. I també nosaltres explicarem, informarem i publicarem les xifres i la situació del deute quan ho creguem convenient. 


Vídeo explicatiu