L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dilluns, 1 d’abril del 2019

La millora de l'aparcament a l'entrada de la platja ha estat encertada i eficaç


Des d'ahir diumenge que ha plogut: Les dades d'AVAMET ens diuen que, aproximadament, en el poble han arribat a caure sobre 50 litres totals i la meitat, 25 litres en la platja. Una pluja que haurà vingut bé per al camp.

I una pluja que també ha vingut bé per a comprovar que la tasca de millora de l'aparcament que hi ha a l'entrada de la platja, amb nivellament i asfaltatge, ha donat bon resultat. La fotografia superior permet observar la situació que hi havia aquest matí, només acabar de ploure, i com estava el mateix lloc abans de la millora després d'una pluja en la fotografia de davall.


És cert que no ha estat una actuació gran, ni quan a superfície asfaltada ni quan a despesa invertida, però si que ha estat una actuació encertada, almenys els resultats han estat bons i això sempre ho agraeixen els usuaris, i més després de pluges.