L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 9 d’abril del 2019

Estimem les mascotes: 4 nous parcs canins i adhesió al refugi públic del Consorci de la Ribera



La proposta de Compromís envers les mascotes és evitar que qualsevol animal abandonat siga maltractat i per això es proposa l'adhesió al projecte de refugi públic del Consorci de la Ribera, del qual Tavernes ja forma part en la planta de reciclatge de Guadassuar.

Parc caní del Motlló
Per tot no està ací: recordem que en els darrers anys son quatre parcs canins els que ha instal·lat el govern de Compromís, dos en el casc urbà, en la zona dels Sequers i en el polígon del Pla, i dos en la platja, un enfront del parc del Motlló i un segon darrere l'església de Santa Maria. 

Parc caní del polígon el Pla
 En tots els casos són unes instal·lacions tancades amb porta doble d’entrada-eixida per més seguretat, i dins del recinte, elements de jocs i entreteniments per a les mascotes així com una font per a beure. Hi ha plantats arbres i hi ha banquets per a poder seure els propietaris dels animals.Els parcs canins faciliten deixar els animals solts, sense limitació d'horaris i sense que representen cap problema als demés veïns.