L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 16 d’abril del 2019

La falla La Via nomena les falleres majors 2020


La Falla la Via ha nomenat ja els màxims representants per a les falles del 2020: la fallera major serà Melani Cremades Giner i la fallera major infantil Laia Vila Montoya. Quan a presidents, Iker Vila Montoya, germà de la fallera major infantil, serà el president infantil i Manolo Marín Martínez, seguira un any més en el càrrec de president de la falla.

L'assemblea de la Junta Directiva va realitzar en el seu dia les corresponents telefonades. Laia Vila Montoya, nascuda i criada a la falla, no va poder amagar l'emoció en sentir la veu del seu germà Iker que li anunciava que seria la màxima representant infantil de la Via.
 
Per la seua banda, Melani Cremades Giner, responia Manolo Marín, el president de la falla, donant la seua conformitat de representar tots els fallers i falleres de la Via i prometent gaudir al màxim de tots els actes.
 
La nostra enhorabona