L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 18 d’abril del 2019

Els dos instituts de Tavernes celebren la Setmana Cultural



Els   dos instituts de Tavernes, l’IES Jaume II el Just i l’IES la Valldigna, han celebrat durant  la Setmana Cultural amb una gran varietat d’activitats i iniciatives solidàries que van més enllà de les aules i la educació. 



Els alumnes dels dos centres han gaudit d’uns dies molt diferents a la rutina del dia a dia entre llibres i classes, que els permet distreure’s i conèixer noves activitats. L'alcalde Jordi Joan, present en alguns dels actes, ha recordat l'etapa d'alumne al centre i ha qualificat com un gran avanç educatiu les activitats complementàries perquè ajuden a assolir una formació integral de l’alumnat i fan de l’institut un lloc que va més enllà de l’aula.

 



La iniciativa "Temps en xarxa", impulsada per la Regidoria de Serveis Socials, ha estat present aquests dies als dos instituts amb una trobada solidària amb la finalitat de transmetre als alumnes valors com la capacitat de cooperació, la solidaritat i el voluntariat.


En esta iniciativa han participat ACUDE, Càritas Interparroquial, Agrupament Escolta Valldigna, Solidaritat amb el Tercer Món i Creu Roja.




A l’acte de cloenda de la Setmana cultural de l’IES Jaume II el Just, han acudit l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i membres del govern municipal per fer costat a una de les iniciatives més enriquidores per als joves estudiants del municipi. Durant l’acte, l’orquestra formada per alumnes del centre ha oferit un concert musical.