L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 22 d’abril del 2019

I el dia ha acabat en calma, i tot a poc a poc comença a tornar a la normalitat

 
Comença a enfosquir i fer-se de nit després d'un dia de relativa tranquil·litat on cap dels fenòmens que visquérem ahir s'han succeït. Hem tingut algun moment de pluja però ja quasi sense importància. La fotografia de dalt ens mostra la séquia la Bova, amb un nivell del Vaca que ja ha abaixat.

L'assut aquesta vesprada
Amb el pas de les hores, encara que el temps no ha acabat d'escampar, si que hem vist com la pluja ha desaparegut i el vent de llevant que ha bufat fort aquests dies ha amainat, i sembla ser que serà substituït pels vents de ponent.

El Vaca al seu pas per Simat

La pluja ha cessat i això ha fet que el riu Vaca i tots els corrents que hi van a parat no hagen incrementat el cabdal, sinó que més bé han anat disminuint.

L'avenc de la Donzella, a Barx, on es filtren les aigües del Vaca r

Us oferim un petit reportatge fotogràfic del que són els punts principals del terme on hi havia problemes i on ara, encara que no siga una normalitat absoluta, si que tot apunta a que els grans temporals ja han passat.

Clot de la Font
 Ni dir que les brigades i treballadors municipals continuen vigilants i preparats, i també cal dir que cal agraïr-los el treball fet, al igual que reconéixer la preocupació del govern municipal de Compromís que aquesta matinada de dilluns ha estat fins més enllà de la una de la matinada i avui de bon matí, i al llarg de tot el camí, com se sol dir "al pie del cañón". 

Unió riu Vaca i séquia la Bova
Passarel·la sobre el canal de defensa
Sí, ho sabem, és la seua responsabilitat, com a regidors/servidors del poble, però no són els únics: hi ha d'altres de colors polítics diferent que no ens consta hagen tingut la mateixa preocupació i interés.


Caixer Riuet
Canal de defensa

Mal en el terme? Clar que hi ha, el Vaca com sempre se n'ha eixit per les zones del Tancat i Sequia la Bova, sense oblidar els danys que puguen haver en la urbanització platgera i la Goleta, i dels quals a partir de demà serà el dia d'avaluació.