L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 16 d’abril del 2019

Ahir es van iniciar les obres de reparació del paviment del passeig de Colom



Ahir va es van iniciar les obres del projecte de millora i reparació dels paviments deteriorats al passeig Colon. L'obra l'executa l'empresa "Guerola Transer SLU" que ha ofert el millor preu entre les 7 empreses presentades al concurs. 

L'Ajuntament no ha recorregut a cap préstec bancari per a executar l'obra valorada en 80.000 euros. La millora del passeig va ser aprovada només per Compromís i està contemplada en el capítol d'inversions del pressupost del 2018,  capítol al qual es va destinar el romanent positiu del pressupost del 2017. 



Ahir els vianants podien comprovar com mitjançant una màquina s'eliminen els quadres del paviment en mal estat per a construir-ne uns de nou. Les obres milloraran la zona de passeig i de transit dels vianants, garantiran que el paviment estiga pla i evitaran caigudes dels vianants.


L’actuació es farà al llarg de tota la zona de vianants del passeig Colom, amb reparació dels trams i fragments de paviment en mal estat, amb una especial atenció en el tram comprés entre l’encreuament amb el carrer Vergeret (on hi ha la font) fins al carrer Ribera (on estan els jocs infantils), zona deteriorada per l'alçament patit per les arrels dels arbres.