L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 16 d’abril del 2019

Les obres del vial perimetral de la platja, una inversió de 414.517 euros, ja estan en marxa


Els treballs d'inici del nou vial perimetral de la platja ja han començat. Aquesta via una vegada acabada descongestionarà el trànsit de la zona nord, una cosa a la qual ajudarà també la reurbanització i les millores en el carrer Blasco Ibáñez i adjacents. 



L'Ajuntament, gestionat per Compromís, ha adjudicat els treballs per un valor de 414.517 euros a l'empresa Hidraqua Gestión Integral Aguas de Levante SA, guanyadora del concurs públic i s’ha començat per l’adequació dels terrenys del voltant i l'eliminació de la vegetació en la zona del futur vial perimetral. Cal assenyalar que, per a executar aquest vial, no s'ha hagut de recórrer a cap préstec bancari i es destinaran a l'obra fons propis municipals.



Així mateix, i tal com es pot vore a les fotografies, la maquinària pesada procedeix a efectuar distints treballs d'excavació per al futur col·lector que transcorrerà per davall el vial. L’habilitació del vial perimetral a la zona nord de la platja va lligada a la construcció del col·lector que executarà l’Ajuntament i que evitarà possibles inundacions.

L'Ajuntament, governat per Compromís, ha informat als veïns de la zona de l’inici de les actuacions i d’afeccions en la circulació habitual del camí per motiu de les obres.




El govern de Compromís gestiona els dos projectes, vial i col·lector, les obres dels quals representen una inversió de vora 3 milions i mig d’euros, la major inversió feta en la platja en les últimes dècades. Es preveu un termini d’execució de les obres d’uns 20 mesos, que estaran paralitzades durant l’estiu per a evitar perjudicar el descans dels veïns.