L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 26 d’abril del 2019

L'Ajuntament inicia l'asfaltatge del primer tram, al costat del nucli urbà, del Camí Vell de Gandia


Aquest mai han començat les obres d'asfaltatge del primer tram del Camí Vell de Gandia, el que hi ha a la mateix eixida del poble i que presentava un estat completament intransitable. Les previsions són que les obres estiguen acabades al llarg del dia. Les fotografies permeten comprovar com el camí està ja preparat a l'espera de l'asfalt i les màquines.

Les obres d'asfaltatge del primer tram del Camí Vell de Gandia arriben després de l'asfaltatge que es va dur a cap ahir i despús ahir del Cami Travesser de l'Hort d'Herrera. Tal com podeu llegir en el cartell, totes aquestes obres estan subvencionades per la Diputació dins del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) i suposen, junt a altres camins rurals, una inversió de 104.241 euros. 



Els treballs d'asfaltatge dels camins continuaran la pròxima setmana amb l'acabament dels dos camins de l'Entrada Marina i el Camí Marenys, una vegada passen aquests dies de Pasqua. Els treballs d'asfaltatge es van paralitzar el dijous sant per no molestar el trànsit dels molts veïns que aprofiten la Pasqua per passar-la a la seua propietat en la mar.