L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 22 d’abril del 2019

L'Ajuntament ha estat treballant tot el matí solucionant problemes de les inundacions



Tot al llarg del matí i continuant el treball iniciat ahir, la brigada i treballadors de l'Ajuntament de Tavernes, fins i tot amb reforç, ha estat treballant en el terme per tal d'anar solucionant els distints problemes sorgits després del fort ruixat d'ahir.

L'alcalde Jordi Joan i el regidor de'Agricultura, Emili Enguix, han estat pel matí en els punts que podem considerar "calents" pel risc d'inundacions o perquè calia una intervenció del personal municipal. Així per exemple, encara que des d'anit es van obrir les comportes del riu cap a Xeraco, que desaigua amb normalitat, s'han posat també en funcionament les bombes d'extracció del llac de la Goleta, una vegada el mar ha abaixat de nivell.



S'ha hagut d'intervindre amb maquinària pesada per llevar les canyes en el pont de la carretera i s'ha hagut de tallar el trànsit perquè treballara la máquina. També s'ha hagut d'intervindre amb maquinària pesada en el canal de defensa, ja en el terme entre Tavernes i Cullera.



Segons hem conegut, la Séquia de la Bova, el Tancat i Ràfol s'han endut la pitjor part perquè el riu Vaca duia massa aigua procedent de la part alta de la Valldigna, on les pluges han arribat a ser de 170 litres, cas de Barx.També les aigües de Bolomor, del Clot de la Font i de Simat venien cap a la mar amb molta quantitat.