L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 29 d’abril del 2019

Però a quins extrems arribem? Trencar els jocs infantils només per trencar-los


El govern de Compromía a l'Ajuntament ha impulsat els darrers anys una política de millora de les zones de jocs infantils. L'Ajuntament ha dedicat milers d'euros de tots els vallers i valleres a la millora de les zones del Passeig del País Valencià, Plaça Espanya, Passeig Colom, parc del Canal en la Goleta o els jocs instal·lats a la plaça Fahda Ben Abdelaliz, a la platja de Tavernes. 
 
Sembla ser que sempre hi ha gent a qui molesta que les coses es milloren, que estiguen bé i que siguen del gaudi dels veïns. Teniu un exemple a la fotografia.
 
La imatge que publiquem parla per ella sola: Una potada donada amb força i cap avall en el joc infantil i el resultat està a la vista en la fotografia. I no pensem que la potada - igual han saltat damunt - siga accidental ni tampoc que siga cosa d'un menut, i menys quan la vandàlica acció ha tingut lloc per la nit.
 
L'Ajuntament que invertesca, que millore les coses, i després que vagen els incivils i ho trenquen. I després els de sempre, els que mai no han denunciat aquests fets, igual publiquen que la culpa és de Compromís perquè no posa un vigilant en cada zona de joc infantil, o en cada banquet de la ciutat, o en cada contenidor perquè no deixen trastos, etc.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Quins gent mes incivica. I mai pillen als que trenquen o embruten