L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 17 d’abril del 2019

Després de més de 20 anys d'espera, una molt bona noticia per a Tavernes: la nova rodona al Cami Reial.


Una molt bona noticia: la Diputació de València publica en el butlletí oficial la informació pública del projecte de la intersecció del Camí de la Ratlla amb la carretera Natzaret-Oliva, coneguda popularment com el Camí Reial. Aquesta intersecció millorarà l’accés des de la carretera CV-605 Natzaret-Oliva amb la zona nord de la platja de Tavernes, més en concret en la platja de la Goleta.

Les gestiones del govern de Compromís de l’Ajuntament amb el nou govern de la Diputació han donat fruit. Les reunions del regidor d’urbanisme, Josep Llácer, i de l’alcalde Jordi Joan amb el diputat de carreteres Pablo Seguí i una segona del propi alcalde amb president de la Diputació, Jordi Rodriguez, ja donaren com a primer fruit, ara fa any i mig, que s’aprovara i es licitara la redacció del projecte que es valorar en 35.011,35 euros.

Reunió de l'alcalde amb el president de la Diputació, Jordi Rodriguez
I ara, amb aquest anunci d’exposició publica, pensem que es pot parlar de tot un èxit, perquè arriba després d’haver aconseguit el certificat d’impacte ambiental. L’execució s’espera des què es va iniciar la urbanització de la platja de la Goleta. D’això ha plogut molt, sense que els governs municipals anteriors del PP aconseguiren mai impulsar el projecte, tot i que el seu partit governava en la Generalitat i la Diputació.

Reunió de Jordi Joan i Josep Llácer amb el diputat de Carreteres Pablo Seguí
El govern de Compromís va iniciar la passada legislatura gestiones per solucionar aquesta intersecció amb reunions amb els responsables de l’Àrea de Carreteres de la Diputació, governada pel PP. Les demandes de Jordi Joan, entre les quals estaven una millor senyalització fins que s’executara la nova entrada, caigueren sempre en sac foradat: cap responsable de la Diputació del PP les va atendre ni impulsar.

El govern de Compromís de l’Ajuntament tampoc va rebre cap recolzament per part del PP local, que comptava amb un assessor en la presidència de la Diputació, però això no va servir per desbloquejar la situació, cosa que si s’ha produït amb el govern de la nova Diputació