L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 7 d’abril del 2019

Ahir va tindre lloc una activitat de senderisme amb coneixement i visita de paratges del nostre terme.




Unes 180 persones han participat en l’activitat de senderisme organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes ahir dissabte.

Els  monitors d'esports
Alumnes del centre d'oci del Centre Ocupacional
 
Objectiu: recórrer i conéixer alguns dels paratges i zones més singulars de la nostra Valldigna, cas del Clot de la Font i el Molí del Pla, que pogueren visitar els assistents i escoltar les explicacions sobre la història del moli i les seues funcions. 



El camí a recórrer va ser eixida des del Poliesportiu i va seguir pel camí Vadell, Camí del Clot (esmorzar), camí vell del castell, moli del Pla, camí de l'Hort del Mallorquí, camí Abaejer i tornada al poliesportiu.



L'activitat compta amb la col·laboració de Creu Roja, Centre Excursionista, Agrupament Escolta Valldigna, Agrupament Escolta l'Ombria, Juniors de Tavernes, Protecció Civil i l'empresa Disvall i Frutes Sala Gandia.