L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 d’abril del 2019

Les obres de millora del carrer Divina Aurora i adjacents avancen


L'Ajuntament executa des de fa unes setmanes el projecte de millora del carrer Divina Aurora i adjacents, que va ser adjudicada a l'empresa local "Grau Pascual", per  152.000 euros (iva inclòs).  A més de les millores de voreres, s'actua també sobre les conduccions d'aigua potable i elèctriques per a millorar-les.

  



El govern de Compromís va establir en les bases d'adjudicació un termini de 3 mesos per a execució de les obres que, com les fotografies indiquen estan prou avançades en algun dels trams del carrer. Les obres han d'eliminar les barreres arquitectòniques, ampliaran els espais per a vianants i persones amb mobilitat reduïda del carrer Divina Aurora i els seues encreuaments.

 
Els passos de vianants de tota la zona s'estan millorant en actuacions que busquen adequar-los a la normativa vigent en matèria d’amplada i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Tot això comporta una evident millora de la seguretat vial dels vianants de la zona.