L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 13 d’abril del 2019

Els alumnes de l'IES Jaume II el Just participen en programes tecnològics internacionals

 
Els alumnes de Tecnologia Industrial de 1r i 2n de batxillerat del "Robotics club" de l'IES Jaume II el Just han participat en l'exposició "Ciber jardín de La Safor" duta a terme per primera vegada al campus de Gandia de la UPV.

Aquest és un projecte educatiu impulsat per la càtedra d'innovació per tal de fomentar les vocacions tecnològiques dels joves estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius.
 Els estudiants de l'IES Jaume II el Just van dissenyar, construir i programar dues ciberflors molt originals (una carnívora i un gira-sol) que es poden visitar durant un mes al mateix campus. Els alumnes Miguel Juan i Roger Sirerol van explicar a la resta d'instituts la forma de treballar i crear projectes tecnològics que segueixen al Robotics Club de l'IES.

D'altra banda, els alumnes de 2n de batxillerat han viscut una gran experiència internacional en formar part activa del MEGIF International Fair, una exposició/concurs de projectes tecnològics (i altres disciplines) que va tindre lloc per primera vegada a Espanya, a l'IES Maria Enriquez de Gandia, on participaven projectes de diferents parts del món (Sud-àfrica, Turquia, Xina, Zimbabwe...).


Els alumnes Carlos Gascón i Batiste Palomares van explicar i defendre de forma brillant tot el procés de disseny, impressió, construcció i programació dels dos robots quadrúpedes i les seues aplicacions i utilitats al món real, provocant l'interés i admiració del jurat internacional que els va atorgar una menció honorífica per la tasca desenvolupada.



Volen donar l'enhorabona a la dedicació, l'esforç i l'interés que han demostrat els estudiants del centre valler i pel resultat final.
Remés