L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 d’abril del 2019

L’Ajuntament retira la concessió de les instal·lacions esportives a l’empresa per falta de manteniment.



L’Ajuntament s’ha vist obligat a retirar la concessió d’explotació de les pistes de pàdel i tenis en la platja, davant la falta de manteniment de l'empresa, tot i que se li havia exigit moltes vegades.

L'Ajuntament va concedir l'any passat la gestió del servei a una empresa privada, la qual tenia entre altres obligacions el manteniment de les instal·lacions. L'empresa privada va decidir col·locar uns tendalls enganxats de les tanques amb l'objectiu de fer ombra i poder realitzar activitats d'aeròbic, step, gimnàstica, etc. Un dia de vent i pluja, els tendalls van fer efecte vela i van danyar l'estructura de les tanques. 

Des d'aleshores, l'ajuntament li ha requerit en diverses ocasions a l'empresa la reparació dels danys ocasionats per haver fet un mal ús en les instal·lacions. I com que l'empresa no complia el requeriment,  l'Ajuntament ha reparat els danys i ha iniciat l'expedient per retirar-li la concessió. Això ho conta el regidor d'esports, Josep Llácer al seu perfil de facebook.



Però sempre hi ha ciutadans interessats en manipular els fets, i seguint el costum adquirit de no contrastar ni buscar la informació, s’afirmen coses que són falses i s’acusa als regidors del govern de no actuar, tindre abandonades les pistes, desinterès i coses semblants. 

La resposta de Noe Alberola, regidora de manteniment i de la brigada municipal, en el seu perfil de facebook assenyala que  l’acusació és falsa: quan es fa una concessió l’obligació passa a ser de la concessionària.

La regidora confirma que s'havia reclamat moltes vegades la reparació, sense resultat, i vist això, s'ha mantingut una reunió amb l’empresa, que va renunciar i l’Ajuntament ja ha recuperat les instal·lacions. La regidora el mateix dia va donar ordres clares i concretes d'actuacions: L' enreixat està reparat i la jardinera ha començat a actuar, tot i que hi ha prou treball en posar a punt la platja per aquestes festes pasqueres.

Noe Alberola conclou indicant que, com a regidors “errarem, i a tot no aplegarem, però la mentida i la manipulació no la consentirem”.  


Ni vosté, senyora regidora, ni nosaltres consentirem la mentida i la manipulació, però sembla ser que altres partits i ciutadans van a usar la desinformació, la mentira i la tergiversació en la campanya electoral.