L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 11 d’abril del 2019

Les obres del vial perimetral de la platja, amb una inversió de 414.000 euros, ja s'han iniciat



Les obres del vial perimetral que estan adjudicades a per 414.517 euros, s'han iniciat amb l'enderroc d'algunes construccions agrícoles menudes i la preparació amb l'eliminació de vegetació per la zona on ha descórrer la nova via urbana. Cal recordar que aquestes obres són també el punt d'arrancada de la construcció del col·lector de la platja, que anirà soterrat davall del vial.



L'Ajuntament de Tavernes ha informat els veïns de la zona del començament dels treballs així com que el camí estarà afectat per les obres amb la qual cosa es limita l'accés a cotxeres i guals de la zona. També s'informa que les obres es paralitzaran provisionalment durant els mesos de l'estiu, i que s'ha disposat una direcció electrònica per a atendre queixes i suggeriments dels veïns.




3'5 milions per al vial i col·lector, la inversió més gran en 25 anys a la platja

El consistori va aprovar en el plenari de juny passat efectuar aquesta inversió de 414.517 euros amb els únics vots a favor de Compromís. 
 
Aquesta obra, conjuntament amb el col·lector de la platja que també està adjudicat a "Hidraqua Gestión Integral Aguas de Levante SA, importen les dos conjuntament 3'5 milions i serà la inversió més gran efectuada per l'Ajuntament en els darrers 25 anys en la platja. A més de les dos obres grans indicades, quan s'execute el col·lector es durà a cap obres de millora general en l’Avinguda Blasco Ibáñez i carrers adjacents.